Glasblæsning

Få en silkemat overflade med glasblæsning fra Alslib

Vi foretager alle opgaver inden for glasblæsning-Designblæsning-Dekorationsblæsning-Prototyper/udvikling- Korund og microblæsning, hvis det er nødvendigt tager vi også ud med vort mobile anlæg, så det er både store og små opgaver i Rustfrit stål -Aluminium Træ og Akryl….

Vores største Kabine måler 6,80x 3,80m

Hvis kunden ønsker det, kan vi efterbehandle med olie, så er overfladen ikke så modtagelig overfor fedtfingre.

Glasblæsning

Der er forskel på glasblæsning og sandblæsning. Sandblæsning er en ret grov overflade mens glasblæsning er en mere nænsom behandling, som efterlader en silkemat overflade som er utrolig flot – og som man næsten ikke kan holde fingrene fra!

 

Hvornår kan man benytte sig af Glasblæsning?

Glasblæsning, er en utrolig smart ting at benytte sig af, hvis man vil puste nyt liv, i sine gamle ting. Hos Alslib.dk foregår opgaven altid med stor professionalisme. Glasblæsningen kan foregår enten i vores egne lokaler, ellers så kan vi komme hjem til dig og klare det for dig.

Her er et eksempel på hvornår glasblæsning kan benyttes:

Hvis du har en motorcykel, som er begyndt at ruste, og se lidt mat ud i stålet. Så kan du med fordel får delene glasblæst. På denne måde så vil din motorcykel fremstår som ny, selvom du næsten ingen penge har betalt for det. Motorcykler er langt fra det eneste vi glasblæser! her er et lille udsnit, af de ting som vi kan glasblæse for dig.

  • Alu fælge
  • Motorcykel dele
  • Kortholdere
  • Stoleben til designer stole (eks. ægget)
  • Dørhåndtag

Ovenstående er blot et lille udsnit, af de ting som vi glasblæser. Hvis du er er i tvivl om glasblæsning er den rigtige løsning for dig, så kontakt os, og får en uforpligtende snak omkring dit problem/problemer.

Glasblæsning op til 6 Meter

Glasblæsning er med til at puste nyt liv i dine gamle ting. Vi kan ligeledes olie belægge overfladen efter end behandling, dette er med til at gøre overfladen mere modtagelig overfor fedtfingre mm.

Glasblæsning

Glasblæsning Referencer

Her kan du se et lille udsnit af de emner som vi har glasblæst igennem tiden. Det er ikke alle referencer som vil blive offentliggjort, så hvis du søger en reference på et bestemt emne, som ikke er listet her på siden, så tag og kontakt os, vi har garanteret noget liggende. Det er ikke alle som vil påtage sig en glasblæsning opgave, når emnet når en hvis størrelse. Hos Alslib.dk er det sjældent at vi takker nej tak, da vores turbine kan rumme de fleste opgaver.

Vores turbine måler: 6,8 x 3,8 x 2,7 m

Glasblæsning

Metal glasblæsning – Oliebehandling

Vi passer på dit metal. Det er vores fornemmeste opgave, at give et produkt tilbage, som fremstår som nyt og smukt. Vi oliebehandler altid efter glasblæsning og forsegler og lukker overfladen, så metallet får den optimale behandling og afsluttende finish. Denne oliebehandling kan ligeledes neutralisere de syrer og salte, som findes i fingeraftryk.

Metal polering, metal
børstning og afgratning

Hos Alslib i Nyrup Stenmagle på Sjælland får dit metal en professionel behandling og vi rådfører dig naturligvis i, hvordan dit metal bør behandles. Om du vælger glasblæsning, polering, metal børstning eller afgratning, så står vi klar i vores værktøj til at udføre både små og store opgaver.