Metalbehandlinger

Metalbehandlinger – Slibning

Alslib håndterer alle forskellige former for slibning

Hos Alslib tilbydes alle former for slibning, om det er metalslibning, bredbåndslibning, planslibning eller centerless slibning, så står vores professionelle metalslibere altid klar til at hjælpe. Vores firma er beliggende i Nyrup, så vi står klar til at hjælpe på hele Sjælland. For os er kundekontakt en kæmpe del af hverdagen, hvor kundetilfredshed er i højsædet. Så står du med en opgave og er i tvivl om vi kan hjælpe, er du velkommen til at ringe og få en uforpligtigende samtale på telefon: 5780 3180

Metalslibning kan anvendes til mange formål. Det vigtigste er dog, at arbejdet bliver udført ordentligt og professionelt første gang, så slutresultatet holder længst muligt. Metalslibning kan anvendes som effektiv forbehandling inden polering og børstning. Når vi foretager en metalslibning, tager vi først grundig vurdering af hvilken metode som egner sig bedst. Vi udarbejder metalslibning i alle størrelse.

 

Metalbehandlinger – Polering

Alslib hjælper med professionel polering af store og små opgaver

Hos Alslib tilbyder vi eksperthjælp til din næste poleringsopgave. Vi polerer alle emner, om det er store eller små opgaver. Vi gennemarbejder materialet, så du til sidst står med en skinnede og blank overflade.

En polering kan udføres på alle typer metaler, så du får en glat og skinnede overflade. Vi arbejder ud fra den filosofi at kundetilfredshed er første prioritet, hvilket kan ses i de resultater vi leverer. Sidder du med et produkt, som trænger til en polering, så tøv ikke med at kontakte os på telefon: (+45) 5780 3180

Metalbehandlinger – Glasblæsning

Få en silkemat overflade med glasblæsning fra Alslib

Vi foretager alle opgaver inden for glasblæsning-Designblæsning-Dekorationsblæsning-Prototyper/udvikling- Korund og microblæsning, hvis det er nødvendigt tager vi også ud med vort mobile anlæg, så det er både store og små opgaver i Rustfrit stål -Aluminnium Træ og Acryl….

Vores største Kabine måler 6,80x 3,80m

Hvis kunden ønsker det, kan vi efterbehandle med olie, så er overfladen ikke så modtagelig overfor fedtfingre.

Glasblæsning Stenmagle, Sjælland, materialer som er blevet behandlet

Der er forskel på glasblæsning og sandblæsning. Sandblæsning er en ret grov overflade mens glasblæsning er en mere nænsom behandling, som efterlader en silkemat overflade som er utrolig flot – og som man næsten ikke kan holde fingrene fra!

Glasblæsning – Flere informationer:

Hvornår kan man benytte sig af Glasblæsning?

Glasblæsning, er en utrolig smart ting at benytte sig af, hvis man vil puste nyt liv, i sine gamle ting.

Glasblæsning hos Alslib.dk foregår altid med stor proffesionalisme. Glasblæsningen kan foregår enten i vores egne lokaler, ellers så kan vi komme hjem til dig og klare det for dig.

Her er et eksempel på hvornår glasblæsning kan benyttes:

Hvis du har en motorcykel, som er begyndt at ruste, og se lidt mat ud i stålet. Så kan du med fordel får delene glasblæst. På denne måde så vil din motorcykel fremstår som ny, selvom du næsten ingen penge har betalt for det.

Motorcykler er langt fra det eneste vi glasblæser! her er et lille udsnit, af de ting som vi kan glasblæse for dig.

  • Alu fælge
  • Motorcykel dele
  • Kortholdere
  • Stoleben til desginer stole (eks. ægget)
  • Dørhåndtag

Ovenstående er blot et lille udsnit, af de ting som vi glasblæser. Hvis du er er i tvivl om glasblæsning er den rigtige løsning for dig, så kontakt os, og får en uforpligtende snak omkring dit problem/problemer.

Hvis du vil se hvordan en glasblæsning foregår, så kan du se dette Youtube link.

Glasblæsning op til 6 Meter

Glasblæsning er med til at puste nyt liv i dine gamle ting. Vi kan ligeldes olie belægge overfladen efter end behandling, dette er med til at gøre overfladen mere modtagelig overfor fedtfingre mm.

metalbehandlinger

Glasblæsning Stenmagle, Sjælland, glasblæst pæle

Glasblæsning Referencer

Her kan du se et lille udsnit af de emner som vi har glasblæst igennem tiden. Det er ikke alle referencer som vil blive offentliggjort, så hvis du søger en reference på et bestemt emne, som ikke er listet her på siden, så tag og kontakt os, vi har garanteret noget liggende.

Glasblæsning af større emner:

Det er ikke alle som vil påtage sig en glasblæsning opgave, når emnet når en hvis størrelse. Hos Alslib.dk er det sjældent at vi takker nej tak, da vores turbine kan rumme de fleste opgaver.

Vores turbine måler: 6,8 x 3,8 x 2,7 m

Eksempel på glasblæsning af større emner:

Børstning

Lad Alslib klare dine overflader og få et godt resultat

Begrebet børstet stål kender vi fra bl.a. hanke, greb og “cylinderline”-designet.
I dag er der efterhånden utallige emner i børstet stål, og der bliver flere og flere med denne enkle og tidsløse overflade.

metalbehandlinger

Afgratning

Alslib afgrater i mange forskellige materialer

Her ses vores Røsler-rundvibrator , som vi bruger til vibrationsafgratning.

Det er en afgratningsmaskine, der fjerner små grater fra emner som eksempelvis er udstanset.

Vibratorer løser opgaver med både slibning og afgratning!

Heri kan lægges små emner op til 200 mm størrelse i messing, kobber, aluminium og rustfrit stål.

metalbehandlinger

 

Kontakt dit metalsliberi for mere information omkring de diverse metalbehandlinger.

Metal glasblæsning – Oliebehandling

Vi passer på dit metal. Det er vores fornemmeste opgave, at give et produkt tilbage, som fremstår som nyt og smukt. Vi oliebehandler altid efter glasblæsning og forsegler og lukker overfladen, så metallet får den optimale behandling og afsluttende finish. Denne oliebehandling kan ligeledes neutralisere de syrer og salte, som findes i fingeraftryk.

Metal polering, metal
børstning og afgratning

Hos Alslib i Nyrup Stenmagle på Sjælland får dit metal en professionel behandling og vi rådfører dig naturligvis i, hvordan dit metal bør behandles. Om du vælger glasblæsning, polering, metal børstning eller afgratning, så står vi klar i vores værktøj til at udføre både små og store opgaver.

Clear
Cache