Metalbørstning

Lad Alslib klare dine overflader med metalbørstning og få et godt resultat

Begrebet børstet stål kender vi fra bl.a. hanke, greb og “cylinderline”-designet. I dag er der efterhånden utallige emner indenfor metalbørstning; og der bliver flere og flere med denne enkle og tidsløse overflade.

Metalbørstning

Hvis du sidder inde med nogle spørgsmål om vores metalbehandlinger, eller vil vide mere om vores virksomhed, så er du altid velkommen til at kontakte os på, telefonnummer: (+45) 31 26 66 66 eller via e-mail alslib@alslib.dk. Du kan også læse mere om Alslib her!

Metal glasblæsning – Oliebehandling

Vi passer på dit metal. Det er vores fornemmeste opgave, at give et produkt tilbage, som fremstår som nyt og smukt. Vi oliebehandler altid efter glasblæsning og forsegler og lukker overfladen, så metallet får den optimale behandling og afsluttende finish. Denne oliebehandling kan ligeledes neutralisere de syrer og salte, som findes i fingeraftryk.

Metal polering, metal
børstning og afgratning

Hos Alslib i Nyrup Stenmagle på Sjælland får dit metal en professionel behandling og vi rådfører dig naturligvis i, hvordan dit metal bør behandles. Om du vælger glasblæsning, polering, metal børstning eller afgratning, så står vi klar i vores værktøj til at udføre både små og store opgaver.