Metalpolering

Alslib udfører professionel metalpolering

Hos Alslib tilbyder vi eksperthjælp til din næste metalpolering. Vi polerer alle emner, om det er store eller små opgaver. Vi gennemarbejder materialet, så du til sidst står med en skinnede og blank overflade.

En polering kan udføres på alle typer metaler, så du får en glat og skinnede overflade. Vi arbejder ud fra den filosofi at kundetilfredshed er første prioritet, hvilket kan ses i de resultater vi leverer. Sidder du med et produkt, som trænger til en polering, så tøv ikke med at kontakte os på telefon: (+45) 31 26 66 66

Alslib laver både store og små opgaver

Der arbejdes både for erhverv og private her hos Alslib. Der kommer løbende lidt pudse og polere arbejde fra nogle af de lokale erhvervskunder, som der er kommet et fin samarbejde ud af.

metalpolering

Hvis du sidder inde med nogle spørgsmål om vores metalbehandlinger, eller vil vide mere om vores virksomhed, så er du altid velkommen til at kontakte os på, telefonnummer: (+45) 31 26 66 66 eller via e-mail alslib@alslib.dk. Du kan også læse mere om Alslib her!

Metal glasblæsning – Oliebehandling

Vi passer på dit metal. Det er vores fornemmeste opgave, at give et produkt tilbage, som fremstår som nyt og smukt. Vi oliebehandler altid efter glasblæsning og forsegler og lukker overfladen, så metallet får den optimale behandling og afsluttende finish. Denne oliebehandling kan ligeledes neutralisere de syrer og salte, som findes i fingeraftryk.

Metal polering, metal
børstning og afgratning

Hos Alslib i Nyrup Stenmagle på Sjælland får dit metal en professionel behandling og vi rådfører dig naturligvis i, hvordan dit metal bør behandles. Om du vælger glasblæsning, polering, metal børstning eller afgratning, så står vi klar i vores værktøj til at udføre både små og store opgaver.