Metalslibning på Sjælland

Alslib håndterer alle forskellige former for metalsliberi

Hos Alslib tilbydes alle former for slibning, om det er metalslibning, bredbåndslibning, planslibning eller centerless slibning, så står vores professionelle metalslibere altid klar til at hjælpe. Vores firma er beliggende i Nyrup, så vi står klar til at hjælpe på hele Sjælland. For os er kundekontakt en kæmpe del af hverdagen, hvor kundetilfredshed er i højsædet. Så står du med en opgave og er i tvivl om vi kan hjælpe, er du velkommen til at ringe og få en uforpligtigende samtale på telefon: 5780 3180

Metalslibning på Sjælland til alle slags formål

Metalsliberi kan anvendes til mange formål. Det vigtigste er dog, at arbejdet bliver udført ordentligt og professionelt første gang, så slutresultatet holder længst muligt. Metalslibning kan anvendes som effektiv forbehandling inden polering og børstning. Når vi foretager en metalslibning, tager vi først grundig vurdering af hvilken metode som egner sig bedst. Vi udarbejder metalsliberi i alle størrelser. Kontakt os nu og book tid til metalslibning!

metalsliberi | metalslibning | alslib

Hvis du sidder inde med nogle spørgsmål om vores metalbehandlinger, eller vil vide mere om vores virksomhed, så er du altid velkommen til at kontakte os på, telefonnummer: (+45) 5780 3180 eller via e-mail alslib@alslib.dk. Du kan også læse mere om Alslib her!

Metal glasblæsning – Oliebehandling

Vi passer på dit metal. Det er vores fornemmeste opgave, at give et produkt tilbage, som fremstår som nyt og smukt. Vi oliebehandler altid efter glasblæsning og forsegler og lukker overfladen, så metallet får den optimale behandling og afsluttende finish. Denne oliebehandling kan ligeledes neutralisere de syrer og salte, som findes i fingeraftryk.

Metal polering, metal
børstning og afgratning

Hos Alslib i Nyrup Stenmagle på Sjælland får dit metal en professionel behandling og vi rådfører dig naturligvis i, hvordan dit metal bør behandles. Om du vælger glasblæsning, polering, metal børstning eller afgratning, så står vi klar i vores værktøj til at udføre både små og store opgaver.