Om Alslib

Fleksibilitet, kvalitet og effektivitet finder du hos Alslib.dk

Om Alslib! At kunne være underleverandør betyder meget for os. Netop at kunne glæde sig over at være med til at producere en vare, hvor godt håndværk er med til at give den helt rigtige finish.
Vores fokus der præger vores firma er at kunne være der for kunden! Vi står altid klar til at kunne rådgive dig.

 

Vil du gerne finde ud af mere om Alslib?

Kontakt os gerne: Er der noget der skal vendes før vi går i gang, kan du ringe på telefonnummer 57 80 31 80, ellers kan du sende os en e-mail eller bruge kontakt formularen på kontaktsiden.

om alslib

 

Metalsliberi – Hos Alslib får du et godt samarbejde og et smukt håndværk

Hos os behandler vi metal. Vi får dit metal til at skinne på ny som da du så det første gang. Sig farvel til det støvede look og rustne dele! Få dig en opfriskning hos dit lokale metalsliberi i Nyrup Stenmagle på Sjælland.

Vi udfører forskellige metalbehandlinger bl.a. slibning, polering, glasblæsning, børstning og afgratning. Vi har mange års erfaring i bl.a. motorcykler, Alu fælge, Motorcykel dele, Kortholdere, Stoleben til designer stole (eks ægget) og dørhåndtag. Kontakt os og lad os rådgive dig i netop dit behov for metalslibning.

Metal glasblæsning – Oliebehandling

Vi passer på dit metal. Det er vores fornemmeste opgave, at give et produkt tilbage, som fremstår som nyt og smukt. Vi oliebehandler altid efter glasblæsning og forsegler og lukker overfladen, så metallet får den optimale behandling og afsluttende finish. Denne oliebehandling kan ligeledes neutralisere de syrer og salte, som findes i fingeraftryk.

Metal polering, metal
børstning og afgratning

Hos Alslib i Nyrup Stenmagle på Sjælland får dit metal en professionel behandling og vi rådfører dig naturligvis i, hvordan dit metal bør behandles. Om du vælger glasblæsning, polering, metal børstning eller afgratning, så står vi klar i vores værktøj til at udføre både små og store opgaver.