Om Alslib

Fleksibilitet, kvalitet og effektivitet finder du hos Alslib.dk

At kunne være underleverandør betyder for os, at kunne glæde sig over at være med til at producere en vare, hvor godt håndværk er med til at give den helt rigtige finish.
Det er ikke kontorarbejde, der mest præger vores firma, men jeg sætter mig gerne til telefonen, for at drøfte og gennemgå en opgave sammen med dig!

Er der noget der skal vendes før vi går i gang, kan du ringe på telefonnummer 57 80 31 80, ellers kan du sende os en e-mail eller bruge kontakt formularen på kontaktsiden.

Metal glasblæsning – Oliebehandling

Vi passer på dit metal. Det er vores fornemmeste opgave, at give et produkt tilbage, som fremstår som nyt og smukt. Vi oliebehandler altid efter glasblæsning og forsegler og lukker overfladen, så metallet får den optimale behandling og afsluttende finish. Denne oliebehandling kan ligeledes neutralisere de syrer og salte, som findes i fingeraftryk.

Metal polering, metal
børstning og afgratning

Hos Alslib i Nyrup Stenmagle på Sjælland får dit metal en professionel behandling og vi rådfører dig naturligvis i, hvordan dit metal bør behandles. Om du vælger glasblæsning, polering, metal børstning eller afgratning, så står vi klar i vores værktøj til at udføre både små og store opgaver.

Clear
Cache